BİTLİS / ADİLCEVAZ - İbrahim Karaoğlanoğlu İmam Hatip Ortaokulu

Haz

Kaymakamımız Sayın İsmail DEMİR, İlçe Belediye Başkanımız Sayın Necati GÜRSOY ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yavuz BEŞKARDEŞ okulumuzu ziyaret etti ve okulumuzdaki LGS değerlendirme toplantısına katıldılar.

Haz

Okulumuzdan görüntülerin yer aldığı tanıtım videomuzu inceleyebilirsiniz.

May

Seçme hürriyetimizin sınırsız olduğu tek dünya kitaplar dünyası." Çocuklarımız okumayı seviyorsa kapıları açmak da bize düşer. Çocuklarımızın anı defterine bir yenisini daha ekledik☺️ Bitlis'te düzenlenen 1.BİTLİS KİTAP FUARI'na biz de katıldık. Bize bu fırsatı sunan herkese sonsuz teşekkürler.

May

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mustafa BIYIK tarafından düzenlenen turnuvalara katılan bütün sınıflarımıza ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Yarışmalarda kazanan sınıf ve öğrenciler ödüllendirildi.

May

Yoğunlaştırılmış yabancı dil programı uygulayan imam hatip ortaokullarının yaptıkları etkinlikler Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından paylaşıldı.

May

Proje ortaklığını yürüten Türkçe Öğretmenimiz Yasemin YOLDAŞ SEVİNMİŞ danışmanlığında 3 ayları kapsayan  "Rehberim Kur'an" adlı eTwinning projesi başarılı bir şekilde tamamlandı. Proje sürecinde öğrencilerimiz 3 ayların manevi hazzını alarak,Kur'an-ı Kerim'i rehber edinmenin önemini kavradılar.Öğrencilerimiz Web 2.0 araçlarını aktif bir şekilde kullanarak kendilerini geliştirdiler.Farklı etkinlikleri ortaklarıyla gerçekleştirdiler ve farkındalık sahibi oldular. 5 öğrenci ile yürütülen proje özveriyle tamamlandı ve öğrencilerimiz sertifikalarını aldılar.

May

Öğrencilerimiz tarafından okunan hatimler için ilçemizdeki tarihi Ulu Cami'de hatim programı düzenlendi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında okulumuz öğrencileri halk oyunları ve zeybek gösterisi düzenledi. Bayramımız Adilcevaz Kapalı Spor Salonunda coşkuyla kutlandı.

Nis

Ramazan birlikte daha güzel!

Okulumuz 5/A ve 8/A sınıfı öğrencileriyle yaptığımız iftar programı etkinliğinde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Berat Kandili dolayısıyla öğrencilerimiz eTwinning projesi kapsamında kitap ayracı tasarlayarak okuldaki öğrencilere dağıttı.

Nis

Türkçe Öğretmenimiz Yasemin Yoldaş Sevinmiş danışmanlığında  okulumuzda yürütülen eTwinning projesi kapsamında öğrencilerimizin proje ortaklarıyla birlikte hazırladığı resfebeyle hadisler sanal sergimizi linke tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

Nis

19.02.2022 tarihinde Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışmasında il 2. si olan öğrencimiz Hayrünisa Göksoy il müftülüğü tarafından ödüllendirildi. Öğrencimizi, ailesini ve Din Kültürü Öğretmenimiz Rukiye Manbaki'yi tebrik ediyoruz.

Nis

Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı uygulayan,İbrahim Karaoğlanoğlu İmam Hatip Ortaokulu Değerler Kulübü tarafından ramazan etkinliği düzenlendi. Öğrencilerimiz ramazan akşamı ilçemizde bulunan tarihi Ulu Cami'de öğretmenleriyle birlikte kılınan teravih namazı sonrası Davulla Mani etkinliği düzenledi. Ulu cami bahçesinde öğrencilerin davul eşliğinde maniler okumasıyla başlayan etkinlik çarşı merkezde sona erdi. Apartmanların balkonlarından izleyerek yoğun ilgi gösteren ilçe halkı yaklaşık 20 yıldır ramazan davuluna ve manilerine hasret kaldıklarını, bu etkinlik sayesinde çocukluklarını hatırladıklarını ve etkinliği düzenleyen öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ettiklerini söylediler.

Mrt

Okulumuz öğrencilerine yönelik düzenlenen kariyer günlerinde 4.oturum gerçekleştirildi. Bitlis Eren Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Mustafa Atlı  akademik kariyer hakkında bilgilendirmeler yaparak öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Kendisine katılımından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz rehberlik servisi tarafından koordine edilen ve öğrencilerimize meslekleri tanıtıp kendilerini keşfederek hedef oluşturmalarını amaçlayan kariyer günlerinin üçüncü oturumunda polislik mesleğinin tanıtımı yapıldı. Adilcevaz İlçe Emniyet Müdürü Sinan Aydoğdu'ya katılımından dolayı teşekkür ederiz.